Welkom in Cape Coral Florida

Welkom in onze luxe vakantie villa in Cape Coral Florida. De villa is gelegen in het Zuid-Oosten van Cape Coral en ligt direkt aan een kanaal met toegang tot 3 verschillende meren en op 300 m van Palmetto Pines golfclub.

Cape Coral, de westkant van Florida, is de ideale lokatie voor een strand-, watersport- of golfvakantie.

Het Zuid-oosten en Zuid-westen van Cape Coral zijn de meest favoriete bestemmingen bij vakantiegangers, dichtbij restaurants en winkels, alsook korte afstand tot de Golf van Mexico. Perfecte locatie voor bootliefhebbers. Op 20 min met de auto van verschillende prachtige stranden zoals o.a. het beroemde Sanibel (ook wel schelpeneiland genoemd) en de stranden van Fort Myers. In de directe nabijheid van shops, warenhuizen en restaurants, maar toch verscholen in een rustige buurt met heel weinig verkeer.

Cape Coral met 120.000 inwoners uitgestrekt over 183 km2 is gelegen tussen de Caloosahatchee rivier en de Golf van Mexico. Deze gezinsvriendelijke vakantiebestemming geldt als één van de veiligste steden van Florida. Gelegen tussen verscheidene zoetwater kanalen, is varen en vissen zeer populair. Tevens kunt u kiezen uit verscheidene golfterreinen, tennis en vele recreatieve mogelijkheden.